Til forsiden
Sika·Design Cane-Line Broste Copenhagen Andre leverandører
Cane-Line Outdoor Collection
Cane-Line Indoor Collection

Cane-line
Cane-line ligger helt fremme på verdensplan indenfor nichen af flettede vedligeholdelsesfrie havemøbler.

Alle Cane-line's havemøbler og indendørs møbler designes og udvikles fra grunden i Danmark og produceres så i Fjernøsten. I produktudviklingen går komfort og kvalitet frem for alt andet, og efterfølgende håndflettes alle møbler i de bedste materialer.


Klik på billederne til venstre og se
Cane-line Collection.

 

Materialer
Alle møbler i Cane-line's kollektion er fremstillet af unikke materialer. Cane-line-fiberen er et gennemfarvet, slidstærkt polyethylene-materiale, – eller Cane-line Tex® som er et coated polyester materiale. Cane-line's møbler tåler til forskel fra traditionelle fletmøbler årstidernes skiften. Alle møbler er UV-, farve-, vand- og frostbestandige og kræver minimal vedligeholdelse.

Miljøpolitik

Cane-line er certificeret efter de internationale standarder ISO14001 og SA8000. Det er din garanti for, at du køber vedligeholdelsesfri havemøbler, der er produceret miljømæssigt og socialt forsvarligt.
Cane-line har fået certifikater på, at virksomheden lever op til de internationale standarder for miljø og social ansvarlighed.

Fakta om standarden SA 8000

Fakta om miljøstandarden ISO 14001

    manilla·huset   ·   Roskildevej 394   ·   2610 Rødovre   ·   Tlf.: 36 70 01 50   ·   Fax: 36 70 07 50   ·   E-mail: info@manillahuset.dk
Webdesign