Til forsiden
Originale møbler fra Sika·Design Cane-line, Designer havemøbler Broste Copenhagen Eksklusive fletmøbler fra KOK Maison RattanDeco, Bred Furniture, Outstanding, Lafuma, Danish Art Weaving
Georgia Garden
Affäire
Icons
Classic Collection
Originals
Originals

Sika·Design
Sika·Design har siden 1950 skabt håndlavede møbler, med komfort, kvalitet og bæredygtighed som det største krav til design- og produktions-processen.

Fletmøbler fra Sika·Design går i arv gennem generationer, og flere hoteller, restauranter og krydstogtskibe over hele verden er indrettet med møbler fra Sika·Design.


 

 
Klik på billederne til venstre og se de forskellige serier.

 

Miljøpolitik
Sika·Design arbejder for at levere holdbare og komfortable kvalitetsmøbler, der er produceret miljømæssigt og socialt ansvarligt.
Sika·Design stræber løbende efter at forbedre miljøindsatsen og tager et ansvar for de mennesker, der skaber møblerne. Der arbejdes for at minimere forbruget af ressourcer og forebygge forurening i alle produktionens led.
Sika·Design accepterer ikke børnearbejde og respekterer menneskerettighederne, og forlanger det samme af leverandørerne.

Sika·Design sætter fokus på design og komfort, og tager hensyn til miljøet, også når der udvælgers råmaterialer og udvikles nye produktionsmetoder og produkter.
Sika·Design overholder lovgivningen om miljø og arbejdsforhold, og forlanger at også leverandørerne overholder deres lovgivning på disse områder.

 

 Fakta om standarden SA 8000

Fakta om miljøstandarden ISO 14001

    manilla·huset   ·   Roskildevej 394   ·   2610 Rødovre   ·   Tlf.: 36 70 01 50   ·   Fax: 36 70 07 50   ·   E-mail: info@manillahuset.dk
Webdesign